جستجو در مقالات منتشر شده


۵ نتیجه برای شکست

سیده طاهره موسوی،
جلد ۱، شماره ۲۶ - ( ۲-۱۳۸۳ )
چکیده

در فایل منابع موجود می باشد
 
حسین مشتاقیان،
جلد ۳، شماره ۶۷ - ( ۴-۱۳۸۶ )
چکیده

استئوژینسیس ایمپرفکتا یا سندرم نقص تکوین استخوان بیماری ژنتیکی لاعلاجی می‌باشد که شامل طیف گوناگونی از نوع ملایم تا بسیار شدید می باشد. که نوع شدید آن اغلب همراه با مرگ است. - شکستگی مداوم استخوان ها، ضعف ماهیچه های بدن، رنگ آبی قرنیه و ... از جمله علایم این سندرم است. - اختلال در پروتیینی به نام کلاژن که در بافت‌های همبندی بدن نظیر استخوان یافت می شود علت عمده این سندرم است. - بیماری درمان قابل ملاحظه ای ندارد و تنها روش‌هایی برای جلوگیری یا اصلاح علایم بیماری وجود دارد. - عدم ازداوج های فامیلی که والدین حداقل دارای یکی از ژن های بیماری هستند توصیه می‌شود.
مجتبی امیری مجد،
جلد ۵، شماره ۱۴ - ( ۱۱-۱۳۸۱ )
چکیده

در فایل منابع موجود می باشد
 
مرجان رمضانی،
جلد ۵، شماره ۴۶ - ( ۸-۱۳۸۴ )
چکیده

یک جه مشترک در بین آنها وجود دارد این استکه همگی در یادگیری دروس مدرسه دچار مشکل می‌باشند. یکی از کارهایی که کودکان مبتلا به ناتوانی یادگیری در موردخود انجام می‌دهند عبارت است از مقایسه‌ی خود با سایرهم‌کلاسی‌های و دستیابی به یک تشخیص درباره‌ی قابلیت‌های شخصی و تفاوت خود با دیگران. بعضی از دیگر محققان عنوان کردند که وقتی انتظار شکست دریک کودک شکل می‌گیرد،او برای یادگیری تلاش زیادی نخواهد کرد و در این مورد کودک ممکن است بی‌توجه شود و در اجرای دستورها شکست بخورد و یا نتواند در گروه و یا به طور مستقل کار کند. هم‌چنین آنها عقیده داشتند که خود پنداره یایین می‌تواند برروی ادراک اجتماعی فرد موثر باشد و مایه‌ی شکست این کودکان در ارتباط با دیگران شود. -برای خوردن غرغر می‌کند و زیاد می‌خورد ( به گونه‌ای خودپنداره پایین می‌تواندبر روی ادراک اجتماعی فرد موثرباشد و مایه‌ی شکست این کودکان در ارتباط با دیگران شود کثیف و نامناسب غذا می‌خورد).
اسماعیل برقی،
جلد ۶، شماره ۷۲ - ( ۹-۱۳۸۶ )
چکیده

راهکارهای عملی شناسایی عوامل این رفتار نامطلوب دقیقا تعیین می‌کند که دانش آموز نیازمند آگاه شدن از رفتارش است و باید روش ها و فنون خاصی در مدرسه و در خانه برای تغییر رفتار او بکار گرفته شود. بخاطر داشته باشید که این دانش آموز انتظار شکست را دارد و بکار بردن کلمه «ناتوان» و یا فرض کردن عدم توانایی او باعث می شود که او از مشارکت سرباز زند. سعی کنید طرح درس های خاصی برای این دانش آموز تدوین کنید و به خاطر داشته باشید که اهداف در نظر گرفته شده برای کودک خیال پرداز کوتاه مدت باشد. به خاطر داشته باشید که دلسردی و ناامیدی و شکست عوامل اولیه ای هستند که باعث می شوند این دانش اموز در دنیای خیالی خود خوشحال تر از دنیای واقعی باشد. به خاطر داشته باشید که کلاس درس مکانی نیست که این دانش آموز احساس امنیت روانی برای مشارکت داشته باشد به اعتقاد ما چنین دانش آموزی ناتوان است.

صفحه ۱ از ۱