۵ نتیجه برای حسن پور هشتایجانی
عبادالله حسن پور هشتایجانی،
جلد ۱، شماره ۲۶ - ( ۲-۱۳۸۳ )
چکیده
در فایل منابع موجود می باشد
عبادالله حسن پور هشتایجانی، نرگس علی نژاد مکاری،
جلد ۱، شماره ۱۰۰ - ( ۲-۱۳۸۹ )
چکیده
یافتههای پژوهشی در کشورهای مختلف حاکی از آن است که ۳ تا ۵ در صد از جمعیت دانشآموزی دارای مشکلات و کمتوانیهایی در یادگیری ریاضیات هستند.علاوه بر مشکلاتی همچون نارساخوانی یا اختلال کمبود توجه همراه با بیشفعالی که ممکن است به صورت همزمان در این گروه مشاهده شود مهمترین مشکلات آنها در حیطهی ریاضیات عبارتند از:تشخیص شکل،اندازه،مفهوم مجموعه و عدد، تناظر یک با یک،پیوستگی شنیداری-دیداری،اندازهگیری، مفهوم و ارزش پول،مفهوم و بیان زمان و حل مسأله.نظر به اهمیت حل مسئله و جایگاه آن در آموزش ریاضیات در مقالهی حاضر به برخی از راهبرهای آموزشی حل مسئله که میتواند مورد استفادهی معلمان و مربیان این گروه از دانشآموزان قرار گیرد پرداخته شده است.
عباداله حسن پور هشتایجانی، نرگس علی نژاد مکاری،
جلد ۱، شماره ۱۰۷ - ( ۲-۱۳۹۰ )
چکیده
در مقایسه با دانش بنیادین و پایه ای که در مورد مشکلات خواندن زودهنگام وجود دارد، مشکلات ریاضیات و تشخیص آن در سال های بعد به میزان کمتری مورد پژوهش قرار گرفته و ناشناخته تر باقی مانده است. با این وجود حجم زیادی از پژوهش های جدید، عوامل پیشبینی کننده ناتوانی های حساب را معرفی کرده اند. لذا ضروری است که اعتبار این عوامل را بیشتر مورد بررسی قرار داد و مداخله های موثر برای کودکان خردسال دارای نارسایی در حساب را بیشتر معرفی نمود. گرستن و همکاران (۲۰۰۵) با استفاده از پژوهشهای اندکی که در مورد تشخیص و مداخله زودهنگام اختلالات ریاضی صورت گرفته است، یافته های مهمی را ارائه کرده اند. آنها به ۳ حوزه کلیدی پرداخته اند : الف) ماهیت مشکلات حساب، ب) مفهوم عدد و ج) الزام های آموزشی مرتبط با یافته های اولیه، پیرامون عوامل پیشبینی کننده و سنجش مهارت های حساب. آنان دیدگاه های خود را در مورد اهداف مداخله فشرده زودهنگام که شامل تمرکز بر افزایش روانی و سلاست ترکیبات حساب پایه، استقرار مفهوم عدد( مثل کمیت افتراق و آگاهی از شمارش) و سایر قسمت های مفهوم عدد (مثل تخمین ارزش مکانی و معقول بودن پاسخ ها) مطرح کرده اند. هدف از ارائه تفسیر حاضر انعکاس عناصر کلیدی و مهم مقاله گرستن و همکاران از طریق برقراری ارتباط بین یافته های آنان با سایر منابع مرتبط و یافته های مربوط به ماهیت اختلالات ریاضی، آموزش زودهنگام ریاضیات و متمایز کردن آموزش برای آن دسته از دانش آموزانی که در یادگیری ریاضیات به چالش افتاده اند، می باشد.
عبادالله حسن پور هشتایجانی،
جلد ۲، شماره ۱۰ - ( ۱۰-۱۳۸۱ )
چکیده
در فایل منابع موجود می باشد
عبادالله حسن پور هشتایجانی، نرگس علی نژاد مکاری،
جلد ۸، شماره ۹۸ - ( ۱۲-۱۳۸۸ )
چکیده
تعدادی از کودکان در فراگیری خواندن و نوشتن با مشکلاتی مواجه هستند و پیامدها و میزان تاخیر آنها با توجه به ماهیت سامانه نوشتاری خط متفاوت است . در زبان هایی که سامانه نوشتاری آنها قاعده مند است ، تعداد دانش آموزان دارای مشکل کمتر و در زبان هایی که ماهیت منظم خطی کمتر است، تعداد دانش-آموزان دارای مشکل بیشتر است . در این مقاله پژوهش های مرتبط با فراگیری مهارت خواندن و مشکلات خواندن با توجه به سامانه نوشتاری زبان ها بویژه زبان فنلاندی مورد بررسی قرار گرفته و روی موضوع شناسایی و پیشگیری زودهنگام تاکید دارد و در این زمینه، پیشینه خانوادگی و رشد مهارت های فراگیری خواندن را مهم و اساسی می داند .